Over Mique

Over_Mique.jpg

Bij de Dik Peeters academie te Amsterdam heb ik in 2009 mijn examens visagie en hairstyling behaald. In 2010 was ik finalist bij de Nederlandse Make Up Award een mooie waardering van mijn werk.

Het mooi maken zit mij in het bloed.

Vanuit visagie ben ik in de PMU gerold. In 2010 kwam ik terecht bij Instituut Irma Hulscher (het meest vooraanstaande opleidingsinstituut van Nederland) waar ik inmiddels al honderden klanten behandeld heb. Verder heb ik verschillende congressen gevolgd waaronder in Amsterdam bij Nouveau Contour, in Milaan bij Biotek, in Las Vegas een seminar van de SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) gevolgd en in Berlijn. Bij Hulscher was ik actief als specialist, trainer en begeleidde stagiaires. Tevens schreef ik columns in het enige PMU-Magazine van Nederland

Hier werkte ik 8 jaar als specialiste in de salon en was ik actief als trainer en begeleidde stagiaires. Tevens schreef ik columns in het enige PMU-Magazine van Nederland. Marjolein Kleuskens van Dermalogique in Harderwijk heeft mij de mogelijkheid gegeven voor mezelf te beginnen. Inmiddels werk ik de maandagen en dinsdagen bij PMU-Cosmetics in Hilversum en de overige dagen in mijn eigen salon in Lelystad. Een combinatie van perfectionisme, ervaring en het goed luisteren naar de klant, zorgt voor het perfecte resultaat.

pmu_art_mique_logo_academie_pmu.png

wilt u meer weten over permanente make-up of heeft u andere vragen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.